top of page

MER OM OSS

Klubben har medlemmer i både Norge, Sverige og Danmark. Ta gjerne kontakt med oss i forbindelse med detektorundersøkelser og arkeologiske oppdrag. Rygene har stor erfaring og besitter høy kompetanse med å bistå arkeologiske instanser både her i Norge og i utlandet. 

STYRET

john_profilbilde.jpg
John Kvanli
Styreleder

John var sammen med Morten Eek grunnleggeren av Rygene Detektorklubb i 2006. Erfaring med oppdrag og samarbeid med Rogaland Fylkeskommune, Vest-Agder Fylkeskommune, UiS-Arkeologisk Museum i Stavanger, Kulturhistorisk Museum i Oslo, Thisted Museum, Museum Lolland Falster og National Museet i København.

Bosted i Stavanger, Rogaland.

funnbordet_edited.jpg
Thor Eirik Gilje
Nestleder

Thor Eirik har lenge vært en viktig ildsjel i Rygene og er klubbens nestleder. Thor Eirik har vært med på mange samarbeid og oppdrag for både Rogaland Fylkeskommune og Arkeologisk Museum i Stavanger, og har bosted i Stavanger, Rogaland.

tjelta.jpg
Bjørn Tjelta
Styremedlem

Bjørn Tjelta bor på Sandnes, Rogaland. Er en viktig ildsjel i Rygene og har vært med på tallrike detektor -undersøkelser oppdrag for både Rogaland Fylkeskommune, UiS-Arkeologisk Museum i Stavanger, Kulturhistorisk Museum i Oslo, Thisted Museum, Museum Lolland Falster, National Museet i København mfl.

atle meslo.jpg
Atle Meslo
Styremedlem

Atle Meslo har vært en av de meget aktive innen detektoristmiljøet her i Norge og brenner for kulturvern og formidling.  Atle er også ildsjelen og den personen som gikk igang med FB gruppen: Metalldetektor og Historie. Denne gruppen har blitt en av de viktigste online møteplassene i Norge for både detektorister, men også for ansatte i kulturminnevernet for dialog mot oss som gruppering. Atle bor på Ågotnes, Vestland fylke.

morten.jpg
Morten Eek
Styremedlem

Morten var sammen med John Kvanli en av grunnleggerne av Rygene Detektorklubb i 2006. Vært med på mange samarbeid og oppdrag for både Rogaland Fylkeskommune, Vest-Agder Fylkeskommune, UiS-Arkeologisk Museum i Stavanger, Kulturhistorisk Museum i Oslo, Thisted Museum, Museum Lolland Falster, National Museet i København mfl. Bosted i Stavanger, Rogaland.

hugo_detektors (2).jpg
Hugo Falck
Styremedlem

Hugo har vært med på oppdrag for fylkeskommunen i Vest-Agder, Kongens borge.dk, Vejle museum, flere museer i Danmark, Kaprolat- komiteen (Russland), Rogaland Fylkeskommune, UiS- Arkeologisk Museum, Kulturhistorisk Museum i Oslo mfl. Et par turer til Krim sammen arkeologer har det også blitt i tillegg til at han jevnlig er i kontakt med Østfold fylkeskommune. Hugo er også grunnlegger av Raade Detektorklubb i Østfold. Bosted Ålgård, Rogaland.
 

bottom of page